SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Munt-Online
Internationale Omwissel-Actie - € 10,- voor € 10,- GRATIS omwisselen
Ter ere van de 200ste sterfdag van Napoleon Bonaparte een strikt gelimiteerde officiële € 10,-
10 Euro Keizer Napoleon
10 Euro Keizer Napoleon

Ja, ik maak gebruik van de Internationale GRATIS Omwisselactie van de officiële Franse € 10,- Napoleon Herdenkingsmunt!

KEIZER NAPOLEON – 200 YEARS ANNIVERSARY - Ter ere van de 200ste sterfdag van Napoleon Bonaparte heeft de Franse Nationale Munt, de Monnaie de Paris, een strikt gelimiteerde officiële € 10 Herdenkingsmunt uitgegeven. Als officiële distributeur van Euromunten heeft Munt-Online 1.500 munten -GRATIS - beschikbaar gesteld voor Nederland.

GRATIS -RISICOLOOS- OMWISSELEN! Het merendeel van de oplage is reeds verkocht, maar u kunt vandaag in het bezit komen van deze strikt gelimiteerde herdenkingsmunt van € 10,- welke een wettig Euro betaalmiddel is in Frankrijk. Hiernaast heeft u ook nog eens onze 100% tevreden, of anders geld terug garantie.

Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels voor vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.